14 nejlepších WIRED testovaných a recenzovaných kávovarů na espresso (2024)

14 nejlepších WIRED testovaných a recenzovaných kávovarů na espresso (2024)


Vždy je prostor pro vylepšení vaší hry a existuje několik dalších nástrojů, které vám pomohou připravit to nejlepší espresso. To všechno jsou nástroje, které byste použili před vařit, připravit půdu pro dokonalou extrakci.

Kanystr Fellow Atmos na kávová zrna (40 USD): Vakuová nádoba je skvělý způsob, jak uložit kávová zrna. Tím, že z komory vypustí veškerý vzduch pokaždé, když ji zavřete, Fellow Atmos zpomalí degradaci všech těch aromatických olejů a chemických sloučenin uvnitř vašich čerstvě upražených bobů.

Kuželová bruska Oxo (100 USD): Toto je jeden z našich nejlepších výběrů v naší nabídce Průvodce nejlepšími mlýnky na kávua je to dobrá volba pro espresso. Espresso vyžaduje jemné a konzistentní mletí, takové, jaké snadno dostanete z mlýnku na otřepy. Jen se ujistěte, že tam vlezte a tu a tam své otřepy promněte – údržba, kterou Oxo usnadňuje, díky nádobě na fazole, která se bez problémů rozebere.

Portafilter bez dna (50 USD): Nic nezlepší váš zážitek ze sledování vaření espressa jako bezedný portafiltr. Ne proto, že vám to udělá kávu lepší; to udělá Vy lépe tím, že si lépe uvědomíte své chyby a nesrovnalosti. Bezedné portafiltry jsou vybíravé, a když je vaše mletí vypnuté nebo jste příliš udusali sedliny, bezedný portafiltr vám to umožní vidět v tom, jak espresso pokrývá dno filtru a nalévá do šálku. Nezapomeňte však dvakrát zkontrolovat obvod na skupinové hlavě vašeho espresso kávovaru (místo, kde je filtr připevněn). Existuje celá řada standardních velikostí, takže se musíte ujistit, že si objednáte tu správnou. Nejběžnější jsou 53 mm a 58 mm a téměř každý bezedný portafiltr se dodává v každé z těchto velikostí.

Crema Distributor & Tamp (39 USD): Jakmile vložíte své pozemky do svého portafiltru, dalším krokem je dát jim dobré, rovnoměrné pěchování. Chcete použít tlak asi 30 až 40 liber, a i když můžete použít stupnici k tomu, abyste přesně určili, jaký to je pocit, podle mě je lepší prostě stisknout horní část těla, pak vytáhnout dávku a zjistit, jak to šlo. Je-li příliš hořké, udusili jste příliš silně; pokud je příliš vodnatý, neutlačili jste ho dostatečně silně. Rozdělovač (nazývaný také zarovnávač) usnadňuje dosažení rovného povrchu, který můžete pěchovat, a tento má pěch na jedné straně a rozdělovač na druhé, takže můžete fazole urovnat, poté tento nástroj převrátit a dej jim pořádnou dávku. Jen se ujistěte, že máte takový, který odpovídá obvodu portafiltru vašeho stroje!

Brýle Duralex Picardie, sada šesti (20 $): Jsou to obecně moje oblíbené panáky, ale jsou to také skvělé sklenice na espresso – dostatečně vysoké a úzké, aby se na nich mohla vytvořit nádherně provzdušněná krémová pěna, a jsou vyrobeny z tvrzeného skla, takže odolají teplu. Jsou také skvělé pro servírování menších nápojů, jako jsou macchiatos – panák espressa s kapkou pěny navrchu.



Source link

Podobné příspěvky